Donează

Oferă o rază de speranță și bucurie în viețile copiilor – Donează azi pentru Asociația Noastră

Redirecționează 3,5% din impozitul anual

Completează formularul 230 cu datele noastre:

ASOCIAŢIA CENTRUL DIACONAL „CASA CREŞTINĂ”, Târgovişte, Dâmboviţa

CIF: 16707629

IBAN: RO85RNCB0128045415040001

Contract sponsorizare

Susțineți financiar, prin redirecționarea gratuită a până la 20% din impozitul pe venit/profit al companiei dumneavoastră, de la stat către, în baza unui contract de sponsorizare.

Suma sponsorizată poate fi:
20% din impozitul pe profit sau 0,75% din cifra de afaceri (minimul dintre cele două) pentru companiile care plătesc impozit pe profit
20% din impozitul pe venit pentru companiile care plătesc impozit pe venit (microîntreprinderi)

Implică-te!

Un angajament formal între Asociația Noastră și dumneavoastră, ca sponsor, prin care ne unim forțele pentru a sprijini copiii în nevoie. Vă mulțumim pentru generozitatea dumneavoastră și pentru că alegeți să faceți parte din eforturile noastre de a crea un viitor mai bun pentru acești tineri.

 

Vă invităm să vă alăturați familiei noastre extinse de susținători dedicați copiilor și comunității noastre. Suntem convinși că fiecare gest de generozitate și voluntariat poate face o diferență semnificativă în viața copiilor vulnerabili.

Dacă doriți să faceți parte din această misiune nobilă, aveți la dispoziție două modalități valoroase de a contribui:

1. Donații Materiale: Cu siguranță, în locurile dumneavoastră de casă sau la birou, există lucruri pe care le puteți dona pentru a ajuta copiii. De la haine, jucării, cărți și materiale școlare până la alimente neperisabile și produse de igienă, fiecare donație contează. Aduți să oferim confort și bucurie în viețile lor.

2. Voluntariat: Fiecare minut petrecut alături de copii noștri este un cadou neprețuit. Dacă aveți timp și doriți să vă implicați direct, vă așteptăm să deveniți voluntar în cadrul activităților noastre. Vă veți bucura de satisfacția adusă de interacțiunea cu copiii și veți contribui la dezvoltarea lor armonioasă.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, suntem profund recunoscători pentru sprijinul dumneavoastră. Prin fiecare donație și oră de voluntariat, contribuiți la creșterea șanselor copiilor noștri de a avea un viitor mai bun. Alăturați-vă nouă astăzi și să fim împreună schimbarea pe care vrem să o vedem în lume