You are currently viewing ACTIVITĂȚI DE ZIUA COPILULUI 1 IUNIE ÎN PARCUL CHINDIA

ACTIVITĂȚI DE ZIUA COPILULUI 1 IUNIE ÎN PARCUL CHINDIA

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON, Arhiepiscopul Târgoviștei, care a transmis un frumos Mesaj de binecuvântare și felicitare tuturor copiilor , Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină a organizat astăzi, 1 Iunie o serie de activități și jocuri pentru copii în Parcul Chindia din Târgoviște. Peste 300 de copii au participat la activități sportive (volei, fotbal, etc), jocuri (tras cu sfoara, sărituri cu sacul, dansuri Limbo, baloane de săpun, săritul cu coarda, etc) și ateliere de artă (măști de carnaval, pictură, decorațiuni din hârtie). Copiii s-au bucurat de aceste activități, părinții i-au susținut de pe margine și i-au încurajat, iar la final ne-au adresat mulțumiri pentru inițiativă. Cei mai buni la jocurile sportive au primit medalii și daruri.

Toate materialele și articolele sportive necasare activităților și jocurilor au fost puse la dispoziție gratuit de Asociație cu sprijinul Arhiepiscopiei Târgoviștei. La activități au participat și 7 voluntari activi ai Asociației, precum și un echipaj format din 5 voluntari ai Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița, cărora le-am solicitat sprijinul pentru derularea activităților.

Ne-a bucurat prezența unui număr atât de mare de copii, dar și a unor grupuri de copii și tineri din Comitetele parohiale de tineret de la Parohiile Bădulești, Crângurile de Jos și Crângurile de Sus care au venit într-o excursie organizată de parohii în Cetatea Târgoviștei și care s-au alăturat activităților noastre.

Mulțumim pe această cale Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON și Părintelui Vicar Ionuț Ghibanu, Președintele Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină și Președintele Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița pentru susținere și încurajare, Primăriei Târgoviște care ne-a facilitat derularea activităților, personalului Asociației, care au participat la organizarea și desfășurarea acestui eveniment și voluntarilor prezenți, iar în final urăm tuturor copiilor un călduros LA MULȚI ANI!

Mesajul de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON îl puteți citi aici  https://arhiepiscopiatargovistei.ro/evidentiate/mesajul-inaltpreasfintitului-parinte-arhiepiscop-si-mitropolit-nifon-cu-ocazia-zilei-internationale-a-copilului-1-iunie-2022.html