You are currently viewing CURSURI DE EDUCAȚIE PLASTICĂ LA CENTRUL SOCIAL CREȘTIN

CURSURI DE EDUCAȚIE PLASTICĂ LA CENTRUL SOCIAL CREȘTIN

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON, la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, situat în mun. Târgoviște, Calea Domnească, nr. 261,  au fost fost realizate în săptămâna 4-8 aprilie, 3 cursuri de Educație plastică alături de elevii Școlii Ion Alexandru Brătescu Voinești din Târgoviște, în cadrul Parteneriatului intituțional încheiat.

Cu sprijinul dnei. Șerbănescu Luminița – lucrător social în cadrul Asociației noastre copiii au realizat manufacturi din hârtie (puișori , iepurași, suporturi pentru ouă, flori din hârtie, etc) dezvoltând frumoase abilități artistice.

Toate materialele didactice necesare atelierelor de artă sunt asigurate de Asociația Centrul Diaconal „Casa Creștină”,  copiii fiind atent supravegheați și îndrumați de personalul nostru, alături de personalul didactic, pentru buna desfășurare a activităților creative.

În următoarea perioadă Asociația Centrul Diaconal „Casa Creștină” își propune să ofere în mod gratuit copiilor și tinerilor din Târgoviște mai multe oportunități de petrecere a timpului liber, în mod organizat, sub forma a diferite ateliere de artă, cursuri de limbi străine, de dans sau organizarea de evenimente culturale, dorind să devenim parteneri activi pentru instituțiile educaționale sau ONG-uri cu profil social.

Pentru a ne susține sau contacta în legătură cu proiectele educaționale sau social-filantropice  vă așteptăm la sediul nostru din mun. Târgoviște, Calea Domnească, nr. 261, ne puteți suna la telefon 0245.217.936 sau contacta electronic la adresa de e-mail casacrestina@yahoo.com ori pe pagina web www.casacrestina.ro.