DARURILE ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI PENTRU COPIII DE LA CENTRUL SOCIAL CREȘTIN

Prin purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON, Arhiepiscopul Târgoviștei și a Părintelui Vicar Ionuț Adrian Ghibanu , Președintele Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină, cei 6 copii și tineri cu vârste cuprinse între 10 și 23 de ani îngrijiți de Asociație în cadrul Apartamentului de tip familial Sf. Ier. Nicolae au primit ieri, 18 aprilie a.c. daruri constând în articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, articole sportive, jocuri, gadgeturi, dar și un cuptor cu microunde, în valoare totală de peste 4000 lei.

Prezent la Centrul Social Creștin pentru înmânarea cadourilor, din încredințarea Înaltpreasfinției Sale, Părintele Cristian Oancea – Consilier Social Filantropic al Arhiepiscopiei Târgoviștei le-a vorbit copiilor despre semnificația sărbătorilor Pascale și despre bucuria de a dărui, transmițându-le un mesaj de binecuvântare și încurajare din partea Ierarhului nostru. Părintele Consilier s-a jucat apoi cu copiii și a vizitat Apartamnetul de tip familial Sf. Ier. Nicolae. 

Directorul executiv al Asociației, Pr. Adrian Rada a mulțumit cu recunoștință Înaltpreasfinției Sale, Părintelui Vicar și Părintelui Consilier în numele copiilor și al ostenitorilor Centrului social pentru toată atenția acordată beneficiarilor nu numai în perioada Pascală, ci pe tot cuprinsul anului.

Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină  sprijină Arhiepiscopia Târgoviștei în lucrarea sa socială și filantropică, implicându-se în activități caritabile pentru copii, tineri, familii în dificultate sau vârstnici din județul Dâmbovița.