You are currently viewing MĂRȚIȘOARE CONFECȚIONATE ȘI OFERITE DE COPIII OCROTIȚI DE ASOCIAȚIA CENTRUL DIACONAL CASA CREȘTINĂ

MĂRȚIȘOARE CONFECȚIONATE ȘI OFERITE DE COPIII OCROTIȚI DE ASOCIAȚIA CENTRUL DIACONAL CASA CREȘTINĂ

Cu ocazia Zilei de 1 Martie, copiii ocrotiți de Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină în cadrul Apartamentului de tip familial Sf. Ierarh Nicolae au confecționat mărțișoare artizanale sub supravegherea dnei Luminița Șerbănescu în cadrul unor frumoase ateliere de artă derulate la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, situat în mun. Târgoviște, Calea Domnească, nr. 261. O parte din mărțișoarele realizate de copii au fost expuse în cadrul unei expoziții tematice organizată de Cercul Militar Târgoviște, celelalte fiind oferite în semn de recunoștință și mulțumire de copii, în ziua de 1 Martie, doamnelor și domnișoarelor din Târgoviște la Cabinetul medicului nostru de familie Dr. Camelia Savu,  la Arhiepiscopia Târgoviștei, DSP Dâmbovița și la DGASPC Dâmbovița. Nu au fost uitate doamnele care beneficiază de sprijin la Cantina socială a Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Pe această cale mulțumim cu recunoștință tuturor doamnelor și domnișoarelor care sprijină activitatea Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină și le urăm un călduros LA MULȚI ANI!