You are currently viewing MĂRȚIȘOARE CU SUFLET DE COPIL

MĂRȚIȘOARE CU SUFLET DE COPIL

Ieri, 1 martie și astăzi, 2 martie, copiii ocrotiți în cadrul Apartamentului de tip familial Sf. Ierarh Nicolae au oferit Mărțișoare doamnelor din instituții cu care Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină colaborează: Arhiepiscopia Târgoviștei, DGASPC Dâmbovița, Cabinetul Medical. O vizită de suflet a copiilor a fost cea de la Cantina Socială a Arhiepiscopiei Târgoviștei unde copiii au oferit mărțișoare pentru toate angajatele și beneficiarele Cantinei sociale.

Mărțișoarele au fost pregătite din timp de beneficiarii și voluntarii Asociației noastre în cadrul Atelierelor de artă și creație care se desfășoară săptămânal la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Dr. NIFON, Arhiepiscopul Târgoviștei, la sediul nostru situat în Municipiul Târgoviște, Calea Domnească, nr.261.

Cu ocazia zilelor festive de Mărțișor și 8 martie – Ziua Femeii urăm un călduros LA MULȚI ANI! tuturor doamnelor care sprijină activitatea Asociației noastre!