You are currently viewing MOȘ CRĂCIUN A ADUS DARURI PENTRU COPIII DIN DÂMBOVIȚA

MOȘ CRĂCIUN A ADUS DARURI PENTRU COPIII DIN DÂMBOVIȚA

În ziua de Sf. Nicolae, Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină lansa Proiectul SCRISOARE CĂTRE MOȘ CRĂCIUN prin care adresam lui Moș Crăciun 60 de scrisori ale copiilor din Arhiepiscopia Târgoviștei. Oameni cu suflet mare din Dâmbovița, din țară și din diaspora au citit aceste scrisori și ne-au sprijinit în a-l chema pe Moș Crăciun pe la noi. Așa că Moș Crăciun a acționat și a oferit daruri frumoase și generoase pentru 71 de copii cu vârste cuprinse între 7 luni și 16 ani. Haine noi, jucării pentru fetițe și băieți, dulciuri, jocuri educative, pachete cu rechizite sau cărți s-au așezat în cutii și pungi atent pregătite pentru fiecare copil. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON, Arhiepiscopul Târgoviștei și cu sprijinul Părintelui Vicar Ionuț GHIBANU, care este și Președintele Asociației noastre am primit ajutorul preoților din parohiile eparhiei pentru a distribui cadourile acolo unde noi sau donatorii noștri nu au putut ajunge personal. În cadrul campaniei SCRISOARE CĂTRE MOȘ CRĂCIUN am primit sprijinul a 38 de donatori individuali, persoane fizice sau juridice care fie s-au ocupat personal de trimiterea cadourilor către copii, fie le-au trimis prin Asociația nostră, fie ne-au sprijinit financiar pentru pregătirea cadourilor. Contribuția totală adusă în cadrul proiectului poate fi aproximată la circa 30.000 lei.

Mai mult decât orice am văzut bucurie și zâmbete pe fețele copiilor și lacrimi în ochii părinților lor, pe care chiar dacă obiectivul camerelor foto nu le-au putut surprinde deplin noi le-am simțit și ne-au încărcat cu emoție sfântă înainte de Nașterii Domnului, oferindu-ne putere și încredere pentru campaniile viitoare.

Mulțumim cu recunoștință tututror celor care ne-au sprijinit cu implicarea lor personală sau instituțională, cu bani, cu timpul acordat copiilor și pregătirii cadourilor sau măcar cu o distribuire pe Facebook a știrilor despre proiect. Așa au aflat despre noi oameni cu suflet mare și bun care vor să ajute comunitățile din care fac parte și asta nu numai de Crăciun. În fața dumnevoastră echipa Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină se pleacă cu recunoștință, rugând pe Milostivul Dumnezeu, Cel născut în ieslea din Betleem să vă poarte în pază și să reverse peste voi darurile Sale bogate și nepieritoare!

În prag de Sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou și Bobotezei vă aducem calde urări de sănătate, pace și spor în toate!

LA MULȚI ANI!

Echipa Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină

Președinte

Pr. Dr. Ionuț GHIBANU

Director executiv

Pr. Adrian Rada