You are currently viewing NOI CURSURI DE ARTĂ ȘI ABILITĂȚI PRACTICE PENTRU COPII

NOI CURSURI DE ARTĂ ȘI ABILITĂȚI PRACTICE PENTRU COPII

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON, la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, situat în mun. Târgoviște, Calea Domnească, nr. 261,  au fost fost realizate în săptămâna 11-18 mai, 4 cursuri de Arte și Educație plastică alături de elevii Școlii Ion Alexandru Brătescu Voinești din Târgoviște, în cadrul Parteneriatului instituțional încheiat cu această unitate de învățământ.

Cu sprijinul dnei. Șerbănescu Luminița – lucrător social în cadrul Asociației noastre copiii au realizat manufacturi din hârtie și alte materiale ecologice (puișori, flori, invitații la banchet, etc) dezvoltând frumoase abilități artistice, iar Părintele Adrian Rada – directorul Centrului le-a transmis elevilor un mesaj de încurajare și binecuvântare înainte probelor de examen la Evaluarea Națională 2022.

Materialele didactice necesare atelierelor de artă sunt asigurate gratuit de Asociația Centrul Diaconal „Casa Creștină”,  copiii fiind atent supravegheați și îndrumați de personalul nostru, alături de personalul didactic, pentru buna desfășurare a activităților creative.

În următoarea perioadă Asociația Centrul Diaconal „Casa Creștină” își propune să ofere în mod gratuit copiilor și tinerilor din Târgoviște mai multe oportunități de petrecere a timpului liber, în mod organizat, sub forma a diferite ateliere de artă, cursuri de limbi străine, de dans sau organizarea de evenimente culturale, dorind să devenim parteneri activi pentru instituțiile educaționale sau ONG-uri cu profil social.

Pentru a ne susține sau contacta în legătură cu proiectele educaționale sau social-filantropice  vă așteptăm la sediul nostru din mun. Târgoviște, Calea Domnească, nr. 261, ne puteți suna la telefon 0245.217.936 sau contacta electronic la adresa de e-mail casacrestina@yahoo.com ori pe pagina web www.casacrestina.ro.