You are currently viewing SUPORTERI PENTRU CHINDIA TÂRGOVIȘTE

SUPORTERI PENTRU CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Ieri, 13 martie, copiii ocrotiți de Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină în cadrul Apartamentului de tip familial Sf. Ier. Nicolae au susținut echipa locală de fotbal Chindia Târgoviște pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, la meciul cu FC Voluntari. Copiii s-au bucurat de experiența meciului pe stadion și de întâlnirea cu fotbaliștii Chindiei, care sunt la rândul lor susținători ai Asociației noastre. La finalul partidei Marco Dulca i-a salutat pe băieți și le-a promis că îi va vizita în centru cât de curând.

Activititățile recreative sunt foarte importante pentru dezvoltarea emoțională a copiilor și tinerilor instituționalizați, iar Asociația noastră depune eforturi pentru a le asigura un mediu cât mai apropiat de cel familial.

Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină funcționează cu binecuvântarea ÎnaltPreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON și își concentrează activitatea pe susținerea copiilor și a tinerilor din comunitate, oferind activități educative, recreative și diverse cursuri sau ateliere de artă în sediul său situat în mun. Târgoviște, Calea Domnească, nr. 261