You are currently viewing Vizita la Penitenciarul Gaiesti

Vizita la Penitenciarul Gaiesti

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON și prin purtarea de grijă a Părintelui Vicar Ionuț GHIBANU – Președintele Asociației, copiii ocrotiti de Asociația Centrul Diaconal “Casa Creștină” în cadrul Apartamentului de tip familial Sf. Ier. Nicolae, au fost intr-o vizita la Penitenciarul Gaiesti in cadrul proiectului “Dincolo de aparente”, organizat de politistii Compartimentului de analiza si Prevenire a Criminalitatii, insotiti de Pr. Chivulescu Alexandru si educatorul Chilom Constantin.

In cadrul vizitei tinerii au purtat discutii cu Directorul penitenciarului si au ascultat marturia unei persoane private de libertate condamnata pentru fapte din domeniul traficului si consumului de substante interzise.
Obiectivul activitatii a fost  acela de a atrage atentia beneficiarilor asupra consecintelor care se produc atunci cand se implica in fapte antisociale.

La final au fost vizitate sala de sport, o camera a detinutilor si biserica din cadrul penitenciarului, iar preotul Oana Marian a tinut un cuvant de invatatura vizitatorilor.

Speram ca vizita sa aiba rezultatul scontat.